U bent hier

Tussen Wageningen en Renkum

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 4 juli, 2020
Afstand: 
16 km

Provincie:

Startpunt van de wandeling is het terras van Fletcher hotel de Wageningsche Berg. Zelden zie ik in Nederland zo'n mooi uitzicht over de Rijn en uiterwaarden. Wie net zoals ik daar met een bakkie koffie/ thee van wil genieten voor de wandeling, schuif gezellig aan, ik ben er vanaf 10 uur.

Om 10.45 wandelen we over het bergpad richting het Renkums beekdal. Langs beken en sprengen, landgoederen en door de uiterwaarden. We lopen door een historische tuin van koning Willem lll. Er is nu een biologisch tuinbouwbedrijf/ theeterras gevestigd. Halverwege komen we bij landgoed Quadenoord. Deze heeft een beeldentuin buiten die het gehele jaar gratis te bewonderen is. Hier ruime horeca aanwezig waar we even kunnen pauzeren. Een groot gedeelte van de wandeling lopen we onder de bomen en langs de beek, wat een heerlijke verkoeling geeft mocht het een warme dag zijn.