U bent hier

Registreren bij Op Hoge Poten

Om bij de volledige gegevens over een bepaalde wandeling te komen, moet je je als vriend registreren bij Op Hoge Poten (kortweg OHP). Dat doe je door te klikken op Nieuw account aanmaken.

Het abonnement
Met je registratie bij OHP ben je voor een jaar vriend van OHP: je hebt dan toegang tot de volledige gegevens van de wandelingen in de agenda. Geregistreerde mannen - de OHP'ers - krijgen per e-mail een bericht als nieuwe wandelingen worden aangekondigd op de website. Onder het kopje 'Nagenieten' kunnen OHP'ers hun herinneringen aan een wandeling delen met andere OHP'ers. Ten slotte kunnen vrienden op de website een eenvoudig gebruikersaccount beheren en via de website contact opnemen met andere OHP'ers. De voormalige papieren adressenlijst met OHP-vrienden is vervangen door een vriendenlijst op deze website. De contactgegevens van de geregistreerde OHP'ers zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik.

Kosten
Een vriendenabonnement kost €5 per jaar. Je dient dit bedrag te betalen als je je bij Op Hoge Poten registreert waardoor je gedurende twaalf maanden toegang hebt tot de hele website. Het abonnement verloopt stilzwijgend. We doen geen automatische incasso, gebruiken geen iDEAL en versturen geen acceptgiro's. Je kunt overwegen om een jaarlijkse betalingsopdracht t.b.v. OHP op te geven bij de bank, per de dag en de maand van je regsitratie bij OHP (dus niet per 1 januari). T.z.t. zal je in je account kunnen zien hoelang je abonnement nog geldig is.

Hoe kan ik me registreren?
1. Maak een account aan via het inlogscherm rechts op de website. Je krijgt rechtstreeks toegang tot de gegevens van de wandelingen.
2. Maak vervolgens €5 over: NL92 INGB 0003 7362 59 ten name van Op Hoge Poten onder vermelding van je gebruikersnaam en/of je e-mailadres (meer tekst is niet wenselijk). **
3. De administrateur zal controleren of je hebt betaald en als je in gebreke blijft je account weer deactiveren.

Nieuwsbrief
De voormalige papieren en digitale nieuwsbrief is intussen stopgezet. Hij is vervangen door een maandelijkse nieuwsbrief, die verzonden wordt aan de bij ons geregistreerde e-mailadressen van de OHP'ers. Hierin worden alle wandelingen voor de komende twee maanden op een rijtje gezet. Deze nieuwsbrief wordt rond de laatste  zondag van de maand gemaakt en verzonden.

Wil je een wandeling organiseren?
Mannen die een wandeling willen organiseren, zijn van harte uitgenodigd om vrij hun gang te gaan! Hoe je dat kunt doen en waar je op moet letten, lees je hier.

** ASN Bank verlangt een plaatsnaam maar het maakt niet uit welke plaatsnaam je invult. Dit euvel is aangemeld en erkend.