U bent hier

Over ons

Op Hoge Poten (OHP) is een informeel netwerk van homomannen uit heel Nederland die van wandelen houden. Wij genieten van mooie landschappen en rustgevende natuur. Het ongedwongen sociale aspect vinden we ook belangrijk. Niet alleen is het wandelen met elkaar op zichzelf al gezellig, tijdens een wandeling strijken we zo mogelijk ook altijd wel een keer neer op een terrasje. Op Hoge Poten is de plek voor homo's die prijs stellen op een sociale en sportieve vrijetijdsbesteding in de natuur.

De wandelingen worden voor en door mannen georganiseerd, die zich bij ons hebben geregistreerd. Mannen die mee willen lopen op een bepaalde wandeling, verzamelen zich op het startpunt, dat gepubliceerd is in de beschrijving van de wandeling (zie menu agenda). De deelname aan de wandelingen is geheel op eigen risico. Een aanmelding is niet vereist. Voor vragen over een bepaalde wandeling kun je steeds bij de organisator van een wandeling terecht.

De wandelingen moeten voor iedereen leuk en gezellig zijn, ook voor de organisator. Realiseer je wel, dat de organisator tijdens de wandeling geen handhaver is en dat je na herhaaldelijk wangedrag niet meer welkom bent bij ons. Je zult niet meer mogen meewandelen en toegang tot de website wordt geweigerd.

Ben je homo of bi en wil je meewandelen? Om bij de volledige gegevens over een bepaalde wandeling te komen, moet je je registreren bij Op Hoge Poten. Dat kan via deze website. Klik hier voor meer informatie.

Mannen die een wandeling willen organiseren, zijn van harte uitgenodigd om vrij hun gang te gaan! Hoe je dat kunt doen en waar je op moet letten, lees je hier.

 

Bijgewerkt op: 01/08/2014 - 11:54