U bent hier

OPNIEUW: OHP-wandelingen in tijden van corona

Wandelen in tijden van corona betekent dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van de rijksoverheid en dat je je eraan houdt. Neem ook voldoende eten en drinken mee.
 
Verder betekent het dat je je vooraf moet aanmelden bij de organisator. Doe dat met gebruik van het contactformulier van de organisator of via SMS/WhatsApp als dat in de wandelbeschrijving is aangegeven (niet via de reactiemogelijkheid onder aan de aankondiging). De organisator bepaalt zelfstandig of de wandeling door kan gaan en als ja, wie mee kan wandelen. Realiseer je dat hij geen handhaver is. Zorg er samen voor dat de deelnemers zich aan de regels houden: spreek elkaar hierop aan! Dat is zorgzaam.
 
Ben je het hier wel mee eens maar behoor je tot een risicogroep, heb je klachten die op corona kunnen duiden en/of geldt voor jou een quarantaine, dan wandel je niet mee.

Ben je niet bereid om je aan de gedragsregels van de overheden te houden, wandel dan alsjeblieft niet mee. Doe je dat toch, dan loop je de kans dat je niet meer aan volgende wandelingen kunt deelnemen: je bent dan niet meer welkom bij ons, ook niet qua website en nieuwsbrieven
 
Wij wensen jullie een fijne tijd en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!