U bent hier

Oosthuizen, Etersheim, Schardam

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 12 september, 2020
Afstand: 
10 km

Provincie:

Tussen Amsterdam en Hoorn ligt een prachtig wandelgebied. Wandelen door de weilanden met koeien en trekpontjes om de sloten over te komen.

Pauze bij Bezoekerscentrum de Breek. Zij  bakken elke dag heerlijke taarten voor bij de koffie/ thee. Daarna lopen we op de dijk langs het IJsselmeer, waar alleen wandelaars zijn toegestaan. Via Schardam verlaten we het IJsselmeer weer en lopen we via het kleine dorp Etersheim met het schooltje van Dik Trom weer terug naar het eindpunt