U bent hier

Noordwijk - Zandvoort

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 29 juli, 2018
Afstand: 
20 km

Provincie:

We gaan weer zwemmen, net als vorig jaar. Hoewel: toen waren de golven zo hoog dat zwemmen eigenlijk niet kon. Toch zijn we in zee gegaan. Stoer? Misschien, maar ook heel lekker. Maar hopelijk is het dit jaar wel echt strandweer.

In principe wandelen we eerst door de duinen, gedeeltelijk door bos. Mocht het echt heel warm zijn, is beginnen met een duik op het naaktstrand van Noordwijk ook een optie. In Langeveldse Slag kunnen we iets koels drinken en daarna afkoelen in zee. Daarna lopen we langs het strand.

We eindigen bij de eerste strandtent op het naaktstrand van Zandvoort. Daar kunnen we met ons allen nog wat zwemmen en wat drinken. Hou je van zon en zee, dan blijf je gewoon langer, ben je niet zo’n strandliefhebber, dan ga je daarna direct door naar het station.

Er is genoeg gelegenheid om naakt te zwemmen. Je hoeft dus geen zwembroek mee te nemen. Dat mag uiteraard wel. Een grote badhanddoek is wel handig. Want als het warm is, ben ik ervoor halverwege een zwem- en zonpauze in te lassen.