U bent hier

Nijverdal - Holten

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Sprengenberg - Sallandse Heuvelrug - Holten
Wandeldatum: 
zondag, 31 augustus, 2014
Afstand: 
19 km

We starten vanaf het nieuwe onder maaiveld gelegen station Nijverdal. Een prachtig voorbeeld waarbij hedendaagse bouwmogelijkheden er voor gezorgd hebben dat doorgaand trein en autoverkeer geen overlast meer in het dorp veroorzaakt. Ik hoop dat tegen de tijd dat wij er lopen dat het project klaar is en de openbare ruimte ingericht is.

Deze inmiddels vierde etappe van het parcours Zwolle Oldenzaal leidt ons over de Haarleberg en de Sprengenberg. We maken grote kans dat de heide in dit jaargetijde in bloei staat. Via de Holterberg gaan we naar Holten. Het is een prachtige wandeling over de Sallandse Heuvelrug met afwisselend bos en heidelandschap.

We eindigen op treinstation Holten