U bent hier

Nederhorst den Berg - Weesp (NH)

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
donderdag, 27 juni, 2024
Afstand: 
15 km

Provincie:

Deze wandeling kan wat langer duren door start met koffie bij mij of elders, de leuke zwemmogelijkheden onderweg, de vele terrassen en bezienswaardigheden.

We starten bij de bushalte in het centrum van Nederhorst den Berg. Afhankelijk van het weer en het aantal aanmeldingen kunnen we bij mij koffiedrinken in de tuin of anders in een horecagelegenheid in Nederhorst. Als je je zwembroek (geen naaktzwemmen) en handdoek meeneemt kun je bij mij vanuit de tuin of diverse malen onderweg op een strandje een duik nemen.
We lopen zo dicht mogelijk langs de Spiegelplas naar de Vecht, die volgen we tot aan het pontje in Nigtevecht. Onderweg is een leuke horecagelegenheid met een terras aan de Vecht. Ook hier kan je een verkoelende plons nemen.

We steken de Vecht over en lopen aan de overzijde van de Vecht verder tot we via het Aetsveldpad door de weilanden richting Weesp kunnen afbuigen. Maar hier houden we eerst een korte pauze voor degenen die zelf hun brood hebben meegenomen op een idyllisch plekje aan de vecht. In Weesp lopen we via de vestingwerken het centrum in en naar het station Weesp waar ieder zijns weegs kan gaan.
Voor degene die het leuk vinden kunnen we als afscheid in Weesp nog een terrasje bezoeken.