U bent hier

Nederhorst den Berg - Bussum-Zuid

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 18 februari, 2017
Afstand: 
16 km

Provincie:

De wandeling is op zaterdag gepland omdat er zondag geen bussen meer rijden naar Nederhorst den Berg.

We starten om 10 uur voor de liefhebbers met een kop koffie. Daarna een korte rondleiding naar het kerkje op den Berg en langs het kasteel Nederhorst waar de naam Nederhorst den Berg van uit is ontstaan. Voor degene die de bus gemist hebben of die geen zin in koffie hebben kunnen vanuit de volgende bus (aankomst 1 uur later, 11 uur dus) aanhaken om de wandeling richting Bussum te starten vanaf dezelfde halte centrum in Nederhorst den Berg (we slaann dan wel koffie en het rondje Nederhorst over).

We lopen via het Ankeveensepad, om de Spiegelplas, pakken weer het verlengde van het Ankeveensepad en gaan tussen de Ankeveense plassen naar Ankeveen. Daar gaan we door de landgoederen van 's-Gravenland met een ruime boog door het Spanderswoud over de Heide naar het station Bussum-Zuid.