U bent hier

Inhaalwandeling Grote Riviernpad 5

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 16 september, 2018
Afstand: 
20 km

Provincie:

Beste wandelvrienden,

Op zondag 16 september willen Herman en ik etappe 5 van Stefs Grote Rivierenpad inhalen. Wij vinden het namelijk heel zonde dat wij deze prachtige etappe (Rijsoord-Kinderdijk) gemist hebben. In ieder geval hebben peter Buschman en Ega interesse ons deze dag te vergezellen. Maar wellicht zijn er onder jullie meer die de wandeling hebben gemist... Uiteraard mag je dezelfde wandeling ook nóg een keer meelopen :-)

Dus vandaar mijn oproep. Wij zullen zondagochtend om ca. 10.30 uur vertrekken vanaf restaurant Het Wapen van Rijsoord. Maar voor details over de reistijden adviseer ik jullie om even contact met mij op te nemen via mijn contactformulier.

Lees hier oorspronkelijke aankondiging van de wandeling: Het Grote Rivierenpad 5: Rijsoord - Lekkerkerk / Werelderfgoed Kinderdijk

Hartelijke groet, en hopelijk tot zondag!