U bent hier

Grote Rivierenpad 4: Rhoon - Rijsoord : Natuurbescherming langs de Oude Maas

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 8 juli, 2018
Afstand: 
20 km. (evt. 10 of 16 km.)

Provincie:

Elke stedelijke regio koestert zijn groene longen, zoals Rotterdam de noordoever van de Oude Maas in Albrandswaard. We doorkruisen vandaag respectievelijk de Rhoonse Grienden, Natuurreservaat Klein Profijt, de Carnissergrienden, de Jan Gerritsepolder, de Vredepolder en het Spuiveld. Deze prachtige natuurgebieden zijn voor recreatie aantrekkelijk gemaakt met wandel- en fietspaden, twee jachthavens en een golfbaan.

Maar ook met veel horeca met ruime openingstijden op een zomerzondag, dus zullen we ter plekke een keuze moeten maken uit: Abel Restaurant (na 2 km.), Brasserie Rhoonse Polder (na 6 km.), Pannenkoekenhuis de Oude Maas  (na 13 km.), Eetcafé Het Dorpshuis (na 16 km.) en en aan het eindpunt bij de Theetuin Rijsoord.