U bent hier

Grote Rivierenpad 2: Maasland - Geervliet - Havens & pittoreske dorpjes

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 18 maart, 2018
Afstand: 
20 km (evt. 15 km)

Provincie:

Ik kijk terug op een prachtige 1e etappe van Het Grote Rivierenpad op 7 jan. jl. Een zonovergoten winterwandeling met maar liefst 21 mannen!

Vandaag vervolgen we de route via een ruig havenlandschap waarin pittoreske dorpjes blijken te liggen: Maasland, Zwartewaal, Heenvliet en Geervliet (de laatste twee verwierven ooit stadsrechten). We starten onze wandeling met een "rondje Maasland" om aan te haken bij het vorige eindpunt. Via Maassluis bereiken we de Nieuwe Waterweg, waar we na 7 km. pauzeren in www.grandcafethoofd.nl, voordat we met de veerpont naar Rozenburg oversteken (kosten ticket € 1 à € 1,50 cash). De resterende 13 km. gaan langs het Calandkanaal en Hartelkanaal en over de Calandbrug, Harmsenbrug en Brielsebrug. Vandaag veel zicht op imposante aangelegde waterwegen en prachtige dorpjes.