U bent hier

Grote Rivierenpad 15: Kranenburg – Nijmegen / Hoogteverschillen in het Rijk van Nijmegen

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 20 oktober, 2019
Afstand: 
17 km

Provincie:

Deze laatste etappe van het Grote Rivierenpad gaat in omgekeerde richting van Kranenburg naar Nijmegen. De vroege vertrektijd is afgestemd op openbaar vervoer uit Kleve, waarbij we om 9:00 vertrekken vanuit Hotel zur Post. Vanuit Nederland is het niet mogelijk om het vertrekpunt op dat tijdstip met het openbaar vervoer te bereiken, maar je kunt wel aanhaken in De Duivelsberg, zie aanvullende opmerkingen.

We lopen vandaag terug naar de Nederlandse grens, waar we in het Rijk van Nijmegen terecht komen met on-Nederlandse hoogte verschillen. Na 7 km. houden we een pauze in Pannenkoekenhuis De Duivelsberg Vervolgens wandelen we kronkelend door glooiende herfstbossen langs Beek, Berg en Dal en Ubbergen naar Nijmegen.

Wil je de route op de kaart zien? Kijk voor een overzicht van het Grote Rivierenpad op Wandelnet. De etappe van vandaag is een deel van het traject Oosterhout - Kranenburg.