U bent hier

Den Haag Mariahoeve - Voorschoten

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Sytwende - winkelcentrum - de Horsten
Wandeldatum: 
maandag, 15 september, 2014
Afstand: 
10 km

We starten vanaf NS station Den Haag Mariahoeve en lopen over het Sytwende-tracé naar het winkelcentrum Leidschenhage waar we aan de plas koffiepauze houden. Sytwende is een onderdeel van de ringweg om Den Haag. Deze weg is ondergronds uitgevoerd met erop parken en woningbouw. Leidschenhage is een groot winkelcentrum uit de zestiger jaren dat sindsdien om de 15 jaar op de schop gaat en grootser wordt. Vanaf daar lopen we via een nieuwbouwwijk in dertiger-jarenstijl naar een groenstrook van de gemeente Leidschendam-Voorburg evenwijdig aan het spoor richting Voorschoten. We lopen langs de Horsten om aan de andere zijde van het spoor weer verder onze weg te vervolgen naar  het station Voorschoten waar de wandeling eindigt.