U bent hier

Coronaproof 4: Langs (en naar Ouderkerk aan) de Amstel

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 9 augustus, 2020
Afstand: 
20 km

Provincie:

Vandaag genieten we van de schoonheid van de Amstel. We steken de Berlagebrug over en wandelen de eerste 3 km. over de linkeroever door het M.L. Kingpark, langs Zorgvliet en door de noordkant van het Amstelpark voordat we via de A10-brug opnieuw de rivier oversteken. We lopen vervolgens zo’n 6 km. langs de rivier over de Ouderkerkerdijk naar Ouderkerk aan de Amstel, waar we een pauze houden in één van de vele horecagelegenheden.

We vervolgen onze route door het dorp langs het riviertje Bullewijk en aansluitend langs Recreatiegebied Ouderkerkerplas. Daarna buigen we af in noordoostelijke richting naar Amsterdam en wandelen zo’n 5 km. door de groene zone tussen A2 en Amstel. De laatste 3 km. van vandaag wandelen we over de rechteroever van de Amstel, waar we in Park Somerlust in de nieuwbouwwijk Overamstel van een afsluitend drankje kunnen genieten met uiteraard een prachtig uitzicht over de Amstel!