U bent hier

Bussum Zuid - Nederhorst den Berg

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
donderdag, 19 december, 2019
Afstand: 
10 km

Provincie:

We lopen over de Franse Kamp heide door Kamphoeve, het Spanderswoud naar landgoed Hilverbeek. We verlaten de landgoederen en lopen via het Bergse pad naar Ankeveen.

Daarna gaan we tussen de Ankeveense plassen door, een uiterst nat gebied, dus goed waterdicht schoeisel is vereist. We komen bij de sluis naar de Vecht, hier kun je eventueel al afhaken door de bus te nemen, waardoor je de wandeling met drie kilometer verkort. We volgen de Vecht naar Nederhorst den Berg. In Nederhorst den Berg kun je de bus nemen terug naar Weesp.

Voor degenen die het leuk vinden kunnen we het wandeljaar afsluiten met een etentje in het Spiegelhuys in Nederhorst den Berg. Melden er zich niet al te veel mannen aan dan kunnen we ook i.p.v. bij het Spiegelhuys te eten daar iets drinken en bij mij erwtensoep eten.