U bent hier

Bussum Zuid

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 22 augustus, 2020
Afstand: 
16 km

Provincie:

Vandaag bloeiende heide en oude landgoederen vanaf Bussum Zuid. Landgoed Schaep en Burgh met zijn mooie Engelse landschapstuin verraden de grandeur van weleer. Ook landgoed Boekesteyn zullen we aandoen. De diversiteit van paadjes is heel mooi. Koffie/ theepauze houden we naast het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, restaurant Brambergen. Dan via bos Spanderswoud naar de lunchplek, restaurant 't Pandje. Na de pauze lopen we de grote Bussummerheide op die dit jaargetijde in bloei staat. Na 16 km eindigt deze rondwandeling weer op het station van Bussum Zuid.